Navigation Content

Ogoljeni grad

Ogoljeni grad

Strip the City

Nova serija, koristeći CGI tehnologiju, 'ogolit' će najveće svjetske gradove, sloj po sloj, kako bi istražila tehnološke tajne i infrastrukturu koja ih pokreće!

INFO

Sažetak

Kako super-neboderi Dubaija stoje na pijesku? Što drži najveće strukture San Francisca čvrsto usidrene tijekom potresa? Saznajte i istražite geološke, arhitektonske i tehnološke temelje najvećih svjetskih gradova!

Fantastična CGI animacija 'oljuštit' će zidove, 'zarolat' će asfalt, isušit će oceane i rijeke, te secirati stijene kako bi izložila sakrivenu infrastrukturu ispod Londona, Rima, Dubaija, Sydneya, Toronta i San Francisca!

U međuvremenu, vodeći inženjeri i geolozi otkrivaju robusni dizajn, genijalne tehnologije i timove profesionalaca koji omogućuju da svaka od ovih metropola funkcionira besprijekorno.

Od ogromne mreže prometnih tunela ispod Londona pa sve do tornjeva koji izdržavaju najjače snježne oluje u Torontu, ova geološka i strukturalna čuda nastavljaju oblikovati gradove i živote ljudi koji u njima žive.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...