Prošlog vikenda Rijeka je gostovala u Maksimiru, a Scoria je susret najavio rekavši da momci s Kantride idu u Zagreb odigrati jednu pravu mušku utakmicu, pa šta bude. Možda je riječki strateg i imao dobrih zamisli za sudar s Dinamom, no njegovi ga igrači nisu ispoštovali - izgledali su iscjeđeno, hodali po terenu, igrali bez ikakve force i zasluženo popili četiri komada od Modrih. Ove subote Riječani imaju priliku popraviti dojam jer im u goste stiže ipak samo solidna Cibalia.

Vinkovčani su prošlog vikenda ugrabili tri vrijedna boda u srazu protiv lokalnog rivala Osijeka, a oba gola zabili su sa bijele točke. Tom pobjedom Cibalia se aktivno uključila u borbu za ostanak u ligi, no još uvijek se nalazi u zoni ispadanja. Bartoloviću i društvu bi bod u Rijeci bio velik kao kuća - a zašto ga ne bi i osvojili! U zadnjih sedam međusobnih susreta Cibalia nije izgubila od Rijeke, a zadnja dva su pobijedili; jesenas je Rijeka u Vinkovcima pala rezultatom 4-1.

No, Rijeka je, barem igrački, u ovome trenutku bitno kvalitetnija momčad i sigurno će biti motivirana isprati gorak okus visokog poraza u Maksimiru. Riječani puno bolje igraju na svojoj Kantridi, a hoće li im i ovoga puta stadion pod stijenama biti sretan, pogledajte na kanalu Arena 2 ili putem PPV usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa match.tportal.hr