Prije tjedan dana Bordeaux je gostovao kod Dynama u Kijevu i izvukao vrlo povoljan rezultat - bilo je 1-1, a Kijevljani moraju žaliti za mnoštvom propuštenih prilika. Dynamo je bio daleko bolja momčad, no nije uspio zabiti više od jednoga gola pa na uzvrat putuje u malom rezultatskom minusu. Ipak, gol postignut u gostima mogao bi se Francuzima pokazati kao nedovoljna prednost, jer ako Dynamo odigra na razini iz prvog susreta, mogla bi mu se osmjehnuti Fortuna. U sastavu Kijevljana dobro su odigrala i dva naša reprezentativca - Kranjčar je bio vrlo aktivan i par puta je ozbiljno zaprijetio, a Vida, koji je debitirao na desnom boku, par puta je lijepo probio stranu i pokazao se upotrebljivim.

Francuski sastav je prošlog vikenda igrao protiv Lyona na svom terenu i upisao visoki poraz - Lavovi su im zabili četiri komada i tako dali smjernice Kranjčaru i društvu kako se suprotstaviti Žirondincima na njihovu terenu. Bordeaux je u prijelaznom roku prodao Gouffrana, igrača vrlo važnog za ofenzivni dio njihove igre, bez kojeg je napad Bordeauxa bitno slabiji.

Dynamo će morati napasti u Francuskoj i ponoviti igru iz prvog susreta te pokušati što prije zabiti gol - jer jedan gol gostiju otvara ovu utakmicu. Bordeaux će krenuti oprezno i pokušati što duže držati nulu, a koliko će u tome uspjeti, pogledajte na kanalu Arena 1, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa match.tportal.hr