U ponedjeljak navečer zadnji susret 21. kola regionalne košarkaške lige - Lige ABA odigrat će Radnički i Cibona. Momčad iz Kragujevca je u seriji od četiri uzastopne pobjede, a u navedenom periodu pobijedili su i Partizan. Odlična forma Radničkog u završetku regularnog dijela sezone govori da Kragujevčani žele dohvatiti Final Four, a za sad im dobro ide. Na tablici Lige ABA vodi Igokea koju slijede Crvena zvezda i Partizan, a za treće mjesto konkuriraju Radnički, Budućnost, Cedevita te možda i Olimpija. Do kraja sezone ostalo je još šet kola pa je rasplet vrlo blizu.

Cibona je u prvom ovosezonskom susretu tijesno izgubila od Radničkog u Draženovu domu i teško će se oduprijeti kvalitetnijem protivniku na njegovu parketu. Cibonaši igraju još jednu vrlo slabu sezonu u regionalnoj ligi, a nije im pomogao ni transfer Daria Šarića - mladić igra ispod svojih mogućnosti i čini se da nije dobro vođen.

Kad bi Cibona uspjela iznenaditi Radnički, učinila bi veliku uslugu Cedeviti koja bi tada imala puno veće šanse dohvatiti FF regionalne lige. Može li Šarić napokon odiograti jednu vrhunsku partiju, pogledajte na kanalu Arena 2 ili putem PPV usluge.