Sudeći prema rezultatima u zadnjih mjeseca dana Granada je odlučila otkloniti sve sumnje oko ostanka u ligi. Andalužani su u navedenom periodu samo jednom izgubili, a u zadnja dva susreta uzeli su dvije vrijedne pobjede - prvo su nadigrali i pobijedili Real, a zatim šokirali Deportivo na Riazoru. Moćna gomilica iz Granade igra vrlo motivirano i ozbiljno i sigurno neće dati nikakvog popusta majstorima iz Barcelone.

Kataloncima je ovaj susret zadnja provjera prije važnog dvoboja s Milanom u Ligi prvaka, pa valja očekivati utakmicu s nešto manje žestine; barem s katalonske strane. Rezervni trener Barce Roura možda i odmori kojeg igrača, no Andalužani će vjerojatno imati privilegiju gledati majstorije Lea Messia - njemu odmor ne treba.

Činjenica da je pitanje prvaka La Lige zapravo već riješeno utjecala je na formu Barcelone - primjetno je da više 'ne grizu' kao na početku sezone, već igraju koliko im je dovoljno za pobjedu. Takav pristup bi im mogao uzrokovati probleme protiv Granade jer Andalužani igraju s puno tempa, trčanja i jakih duela - upravo na način koji bi Barca ove subote željela izbjeći.

Može li Granada nakon Reala zaustaviti i Barcelonu, pogledajte na kanalu SK Prime ili putem PPV usluge.