Navigation Content

Ljubav je na selu

Ljubav je na selu

Ljubav je na selu

Nova sezona popularnog realityja natjerala je Marijanu Batinić na dugo putovanje i dostavu pisama diljem Lijepe Naše jer hrvatski farmeri kreću u potragu za ženama svojih života

INFO

Sažetak

Marijana Batinić je svojim gumenim čizmicama pokorila hrvatska sela i upoznala devetoricu najpoželjnijih i jednu pravu ljepoticu čija će romantična priča i potraga za ljubavi i ovog puta prikovati gledatelje za male ekrane. Iz mora prijava Marijana je odabrala one najzanimljivije.

Tako su se na njezinom 'vrućem stolcu' ispred kamera, između ostalih, našli cvjećar, poljoprivrednik, vinar, ali i farmerica koja će svojim šarmom oduševiti sve neženje. Jedini preduvjet koji simpatična djevojka traži od svog odabranika je da ima – preko sto kila!

Dok neki kandidati imaju jako puno sreće i iskustva u ljubavi, drugi nisu bili te sreće, no zajednička im je samoća i potraga za 'onom pravom'.

Na svom putovanju Marijana se susrela sa sasvim neobičnom ulicom - Ulicom neženja u Otoku, gdje je nastala pomama za prekrasnom voditeljicom koja je jedva sačuvala živu glavu. U ulici je niz imanja, a svaka kuća ima jednog neženju.

'Kad sam došla u tu ulicu u Otoku, svi su htjeli sudjelovati u emisiji, no mi smo odabrali samo jednog farmera. Čak sam ih dvadeset upoznala, no ni jedan me nije zaprosio. Iako su me neki zvali da ostanem s njima jer su voljni 'spasiti me' od toga da ostanem stara cura', komentirala je Marijana svoje neobično iskustvo.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...