Navigation Content

Čudo od dječaka

Čudo od dječaka

Boy Wonder

Mladić iz Brooklyna svjedok je brutalnog ubojstva svoje majke i odrasta sa žarkom željom da pronađe ubojicu. Tako počinje njegov dvostruki život mirnog odlikaša danju i samoprozvanog junaka noću. Ali tko je pravi heroj?

INFO

RedateljMichael Morrissey

Sažetak

Sean Donovan (Caleb Steinmeyer) bio je tek školarac kad je u nasilnoj krađi obiteljskog automobila izgubio majku, što je posve slomilo njegova oca. Godinama poslije, sada 17-godišnji Sean, još nije zaboravio ni oprostio taj napad. Još redovito posjećuje policijsku postaju i pretražuje kartoteku zločinaca nadajući se da će pronaći majčina ubojicu.

I dok se njegov otac opija, Sean noći provodi šuljajući se najmračnijim uglovima grada u osvetničkom pohodu. Ali kad ga diler droge pokuša napasti, ovaj odlikaš oslobodi svoje iskonske nagone i prihvati bijes koji je godinama kipio u njemu.

U međuvremenu izmučena detektivka Teresa Ames (Zulay Henao) saznaje da osvetnik hara ulicama te preuzima zadatak da okonča njegovo nasilno divljanje.

Je li moguće da je mirni mladić s kojim surađuje preko dana beskrupulozni ubojica kojeg lovi noću?
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...