Navigation Content
Roxanne

Roxanne

Roxanne je maštala o zgodnom, romantičnom i inteligentnom muškarcu. C.D., nažalost, ispunjava tek posljednja dva uvjeta, no Steve Martin i Daryl Hannah pokazat će nam kako izgled ipak nije presudan.

INFO

RedateljFred Schepisi

GlumciSteve Martin, Daryl Hannah, Rick Rossovich

Sažetak

U gradiću Nelsonu, u državi Washington, živi simpatični zapovjednik vatrogasne postrojbe C. D. Bales (Steve Martin) koji je vrlo osjetljiv kad je posrijedi njegov prilično dugačak nos. C. D. se zagledao u lijepu i inteligentnu astronomkinju Roxanne (Daryl Hannah), koja je došla u Nelson kako bi proučavala komet.

Njoj je pak za oko zapeo još jedan pridošlica, C. D.-jev vatrogasac Chris (Rick Rossovich). Roxanne svoje osjećaje povjeri C. D.-u, koji ih ipak nevoljko prenosi Chrisu. No Chris ostaje potpuno zatečen pa zamoli C. D.-a da u njegovo ime napiše Roxanne pismo. Međutim, C. D. na papir pretače vlastite osjećaje koje gaji prema njoj.

Budući da se obojici čini da Roxanne zapravo želi, kako Chris kaže C. D.-u, 'muškarca koji izgleda poput mene, a govori poput tebe', dečki nastavljaju sa svojom varkom. Roxanne se naposljetku zaljubi u tvorca strastvenih pisama, no C. D. je uvjeren da ona nikada ne bi mogla voljeti čovjeka koji ima lice poput njegova.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...