Iako snijeg i dalje pada, zimskoj pauzi MAXtv Prve lige stigao je kraj, došlo je vrijeme za nastavak sezone. Prošlog vikenda Dinamo je odradio zaostalu utakmicu, a ovog vikenda startaju i svi ostali prvoligaši. Već prema običaju, prvi susreti svakog prvenstvenog kola igraju se u petak, a ovoga puta dan uoči vikenda gledat ćemo susret Splita i Zagreba. Domaći sastav teži osvajanju mjesta koje vodi u kvalifikacije za Europsku ligu, no konkurencija je velika pa su Crveni iz Parka mladeži još uvijek daleko od tog cilja. Split trenutno drži šestu poziciju na tablici, no itekako je u igri za 'Europu' jer mu drugi Hajduk bježi samo tri boda. U jesenjem dijelu prvenstva svi klubovi od druge do šeste pozicije upisali su devet pobjeda, no Split je čak sedam puta poražen. Tužili su se Splitovci na loše suđenje u nekoliko navrata, no njihove žalbe nisu naišle na razumijevnje. U proljetnom dijelu sezone Križanac i društvo morat će još malo popraviti svoj ionako vrlo dobar učinak, a ako uspiju, 'Europa' im neće pobjeći.

Prvi proljetni susret MAXtv Prve lige Split igra protiv Zagreba koji se bori za ostanak u ligi. Zagrebaši imaju jaku logistiku, no i skroman sastav pa ako ih Ćiro ipak uspije spasiti, to će mu biti jedan od jačih trenerskih uspjeha u karijeri!

Split protiv Zagreba pogledajte na kanalu Arena 2 ili putem PPV usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa match.tportal.hr