Drugi petak za redom Paris Saint Germain obavlja svoje prvenstvene obaveze - prošlog petka uvjerljivo su svladali Toulouse na gostovanju, a ovoga petka dočekuju Bastiu, mali klub sa Korzike. Parižani su se, nakon prošlotjednih kikseva Lyona i Marseillea kad su i jedni i drugi izgubili od davljenika, pobjedom u prošlom kolu odvojili od pratnje i sada sami sjede na vrhu tablice s tri boda pednosti ispred Lavova. Do kraja sezone je ostalo petnaest kola, što znači da kreće završni dio prvenstva kojeg trener PSG-a Ancelotti želi odraditi sa što manje stresa i nikako se dovesti u prošlosezonsku situaciju kada su u samoj završnici ostali bez naslova.

Bastia putuje u Pariz bez velike nade i bez ikakvih ambicija - takav opušteni pristup Korzikanaca mogao bi rezultirati dobrom predstavom gostiju. Korzikancima je ovo prva povratnička sezona u Ligue 1 i najvažnija ima je stvar očuvati prvoligaški status. Za sad im ide solidno - iako su primili najviše golova i imaju najslabiju gol razliku  (-19), drže se sredine tablice i imaju šest bodova više od Reimsa koji je prvi ispod crte.

Zadnji pozitivni rezultat protiv PSG-a Bastia je ulovila prije gotovo deset godina, a sva je prilika da će se još načekati - PSG protiv Bastie pogledajte na kanalu Arena 1.