Navigation Content

Geordie Shore

Geordie Shore

Geordie Shore

Groznica ludih zabava, izležavanja u solariju, zajedničkih večera i dinamičnog zajedničkog života u velikoj vili preselila se u Veliku Britaniju i glamurozni grad Newcastle

INFO

Sažetak

Osmero cimera provest će šest tjedana u prelijepoj, luksuznoj kući s odvojenim ljubavnim gnijezdima za 'specijalne goste' i jakuzzijem, a MTV-jeve kamere pratit će ih dok tijekom dana rade u marketinškoj agenciji i kad navečer krenu u akciju i ludi provod na nekom od najelitnijih mjesta na Diamond Stripu.

Upoznat ćete snagatora Jaya, partijanera koji svaku večer izlazi u grad i hvali se kako u svakom trenutku ima neku curu na raspolaganju, a društvo mu pravi drski Gaz koji se obožava hvalisati i praviti važan. Obojica su spremni za akciju s curama 24 sata dnevno - osim ako se to ne poklapa s njihovim redovnim seansama sunčanja, depiliranja i teretane!

U kući je i prekrasna dugonoga Vicky koja ima stalno mjesto na A listi Geordieja. Vatrena Vicky je kraljica Newcastlea koja često upada u sukobe s lokalnom ekipom i polijeva pićem svoje suparnice. Seksi diva Holly, sa svojim ogromnim umjetnim grudima, također se ne boji uletiti u svađu. Ona je jedina članica ekipe koja je u vezi, a kako će njen dečko Dan prihvatiti njezine nove prijatelje i stalno partijanje, tek ćete vidjeti...

Naivna, ali slatka Charlotte svoju vitku liniju održava konzerva-dijetom, što zapravo znači da jede samo hranu iz konzerve, koju može podgrijati. Charlotte nema sreće s ljubavnim vezama, ali zato ima vrlo visoke kriterije jer nikad ne bi poljubila nekoga tko nema dobre trbušnjake.

Lijepi i zgodni samoproglašeni 'spice boys' James i Greg najduže se od svih pripremaju za izlazak. Njih zanima kvaliteta, a ne kvantiteta i više su nego sretni da ugađaju damama ne bi li ih odvukli u krevet. James tvrdi da mu je najteži posao tijekom dana urediti kosu, dok je Gregu najvažnije ostaviti utisak da ima love.

Posljednja, ali svakako ne manje važna je 'sitna, ali dinamitna' muškarača Sophie, koja je uvijek ludo nakićena, pleše po stolovima i pokazuje svoje atribute u baru.

Sjeveroistok Engleske kakav još niste vidjeli. Bit će romansi i prekida, smijeha i suza, ispada, drame i divljeg ponašanja. Bit će ludo!
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...