Navigation Content

Novi dom, novi život

Novi dom, novi život

Live Here, Buy This

Ekipa popularnog realityja pomaže kućevlasnicima u Sjevernoj Americi pri odabiru mjesta za život o kojima maštaju

INFO

Sažetak

Kućevlasnike u Sjevernoj Americi pitamo o kojim mjestima za život maštaju. Izabiru tri lokacije u svijetu o kojima su oduvijek razmišljali, a mi im onda pokažemo kako bi njihov život mogao izgledati da se onamo presele.

Na temelju aktualne tržišne vrijednosti njihove kuće u Sjevernoj Americi obilazimo dvije spektakularne kuće u dvije zemlje koje se prodaju za istu cijenu kao i njihova.

Naši vodiči, Shantelle Canzanese, Vivianne Collins i Dave Lapsley, predstavljaju im fantastičan lokalni život i upućuju ih u to zašto bi svaka od tih zemalja bila sjajno mjesto za dom, a naši kućevlasnici iznose mišljenja o svojim favoritima na svakoj lokaciji.

To je melem za oči i za dušu, pola sata bježanja od stvarnosti, što bi bilo kad bi bilo... Naši su kućevlasnici možda našli svoj raj, ali što je s vama?
Kad biste mogli prodati svoju kuću i preseliti se u raj, biste li došli u iskušenje da živite ovdje i kupite ovo?

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...