Ohrabreni remijem u kupu protiv Barcelone, Realovci ove subote odlaze na neugodno gostovanje kod Granade. Modrića i društvo na prvi pogled ne čeka neki težak zadatak jer Granada se nalazi pri dnu tablice i bori se za ostanak u ligi, no crveno-bijeli Andalužani vrijede više no što tablica pokazuje. Granada ima fizički snažnu i motoričnu jedanaestorku koja kad je fokusirana i motivirana može dobro parirati i boljima od sebe. Gostovanje Reala sigurno će galvanizirati Andalužane da se nakon prošlotjednog poraza od Seville na neki način iskupe pred svojim navijačima.

Prošle sezone Granada je odigrala dobru utakmicu protiv Reala na svom terenu i vodila sve do desetak minuta prije kraja susreta, da bi zatim primila dva gola - prvi nepostojećeg penala, a drugi autogolom u zadnjoj minuti sudačke nadoknade. Nema sumnje da će Granada i ovoga puta biti fanatično motivirana ne bi li zaustavila Real i revanširala se za prošlosezonski nepravedni poraz.

U utakmici protiv Granade nadamo se i Modriću u početnoj jedanaestorki, što nije bio slučaj u spomenutom kup susretu protiv Barce - Luka je ostao na klupi jer je Mourinho odlučio igrati bunker na Santiago Bernabeu iako bi, realno gledano, prednost za uzvrat morao tražiti u susretu na svom terenu; toliki je portugalčev strah od poraza od Barcelone.

Hoće li Real nastaviti niz pozitivnih rezultata ili će ih Granada ipak zaustaviti, pogledajte na kanalu SK Prime ili putem PPV usluge.