Navigation Content

Odvjetnička elita

Odvjetnička elita

Silk

Inteligentna dinamična serija s britkim i duhovitim dijalogom prati rivalstva, napetosti, strasti i intrige u životima skupine vrhunskih odvjetnika

INFO

GlumciMaxine Peake, Rupert Penry-Jones, Neil Stuke, Tom Hughes, Natalie Dormer

Sažetak

Martha Costello (Maxine Peake) je uspješna, ambiciozna braniteljica u potpunosti predana svome poslu. Na glasu je kao osoba koja se zauzima za siromašne i potlačene te koja čvrsto vjeruje da su svi nevini dok im se ne dokaže krivnja.

Marthin život trenutno je vrlo uzbudljiv. Priprema se za sljedeći veliki korak u svojoj karijeri. Želi steći elitnu odvjetničku titulu 'kraljičinog savjetnika', a uspije li u svome naumu, bit će jedna od najcjenjenijih stručnjakinja u svome području.

No, Martha nije jedini član svog odvjetničkog ureda sa sličnim ambicijama. Konkurira joj duhoviti, šarmantni i talentirani, ali i nemilosrdni i opasni Clive Reader (Rupert Penry-Jones). Mjesta ima samo za jedno. Stoga je iznimno važan njihov uspjeh u sudnici, a Clive je itekako iskusan igrač.

Clive i Martha podučavaju pripravnike Niamh (Natalie Dormer) i Nicka (Tom Hughes). Budući odvjetnici od samog se početka moraju nositi s najvećim izazovima tog posla. Znaju da će, koliko god se jedno drugome sviđali i međusobno si pomagali, u konačnici samo jedno od njih biti primljeno u odvjetnički ured.

Nakon što je dobila važan slučaj, Marthu već idući dan čekaju dva nova slučaja. O njima ovisi hoće li Martha dobiti preporuku koja bi joj mogla pomoći pri napredovanju u karijeri. Nalazi se u golemoj vremenskoj stisci i mora se pripremiti preko noći. Hoće li uspjeti savladati osobne i profesionalne izazove koji se nalaze pred njom, ili će morati žrtvovati jedan slučaj kako bi dobila drugi?
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...