Vodeći sastav talijanske Serie A, Juventus, u 22. kolu dočekuje Genovu. Iako je Juve prije par dana igrao težak kup meč protiv Lazia, koji nije riješio u svoju korist, Vučinić i društvo ne bi smjeli imati previše problema protiv Genoveza. Osim prevelike razlike u kvaliteti u korist Torineza, velika je razlika i u formi ovih dvaju sastava - iako je imao par kikseva, Juve i dalje dobro gura u Serie A i izgledno je da će obraniti titulu prvaka, a Genova nepovratno tone - u zadnjih petnaestak susreta samo su dva puta pobijedili, a slijedom loših rezultata upali su u zonu ispadanja.

Prošle sezone Genovezi su dva puta remizirali s Juventusom, no ove sezone neće biti te sreće - u prvom ovosezonskom susretu Juve je slavio u Genovi unatoč solidnoj partiji domaćih, a u Torinu bi do pobjede morali doći lakše.

Je li kup susret protiv Lazia ostavio traga na igračima Juventusa i koliko dugo može obrana Genove odolijevati Vučiniću, Pirlu, Vidalu i Giovincu, provjerite na kanalu Arena 3 ili putem PPV usluge.