Najslabije plasirana momčad Primere u ovome trenutku, Deportivo, u 21. kolu dočekuje Valenciu, premorenu i ispražnjenu prošlotjednim sudarima s Realom. Valencia je imala nesreću odigrati tri meča u tjedan dana protiv Madriđana - prva dva su izgubili i to prilično teško, a u trećem su spasili čast i remizirali na Mestalli iako im taj rezultat nije puno donio jer su svejedno ispali iz kupa. Valencia sad prebacuje puni fokus na prvenstvene mečeve, barem dok ne krene eliminacijska faza LP-a, u pokušaju da se dokopa četvrtog mjesta na tablici. Tu poziciju trenutno drži Betis i ima pet bodova više od Šišmiša, što je vrlo dostižna prednost, no samo ako Valencia zaigra u pravoj formi - kao što je igrala prije tročinke s Realom.

Deportivo ima najslabiju obranu lige, odnosno obranu koja je primila najviše golova (42) u dosadašnjem dijelu prvenstva pa njihova pozicija fenjeraša i ne čudi. Momčad iz La Corune puno bolje igra na svom Riazoru nego u gostima, gdje ove sezone još nisu slavili. Pobjede u domaćim utakmicama ključ su ostanka u Ligi za Deportivo, no protiv vrlo snažne Valencie Valeron i društvo ne mogu računati na bodove.

Depor igra na mahove i ne uspijeva cijeli susret odigrati u jakom ritmu i fokusirano i već im se par puta ove sezone dogodilo da pred kraj susreta popuste, prime gol i kompromitiraju relativno dobre prezentacije. Valencia je umorna i ranjena i mogla bi postati plijenom motiviranom Deporu, no samo ako momčad s Riazora zbije obrambene redove.

Deportivo protiv Valencie pogledajte na kanalu SK Prime ili putem PPV usluge.