Navigation Content

Scott i Bailey

Scott i Bailey

Scott & Bailey

Lesley Sharp i Suranne Jones u uzbudljivoj britanskoj detektivskoj seriji koja istražuje osobni život i karijeru dviju detektivki

INFO

GlumciLesley Sharp, Amelia Bullmore, Rupert Graves, Suranne Jones, Nicholas Gleaves, Ben Batt, Sean Maguire

Sažetak

Detektivka Rachel Bailey (Suranne Jones) praktična je i glasna neudana tridesetogodišnjakinja sklona polemici. Bailey je marljiva i predana detektivka. Bila je u vezi s odvjetnikom Nickom dok je on nije ostavio zbog supruge za koju Rachel nije znala.

Detektivka Janet Scott (Lesley Sharp) je pak diplomatska i intelektualna četrdesetogodišnjakinja, a pritom je i supruga te majka dviju tinejdžerica. Imala je čvrste razloge za ulazak u detektivski posao - u djetinjstvu su joj ubili prijateljicu i taj zločin nikad nije riješen.

Obje detektivke rade u uglednoj ekipi za ubojstva manchesterske policije te su, unatoč očitim međusobnim razlikama, razvile čvrsto prijateljstvo zbog činjenice da se vrlo često nađu zajedno u teškim situacijama.

Pratimo kako se Rachel i Janet suočavaju s teškim zločinom, koji je i izazovan i psihički zahtjevan, te kako se nose sa svojim zamršenim privatnim životom. Je li Cathy uistinu preboljela prekid s Nickom i hoće li Janet naći odgovore koje traži dok istražuje ubojstvo prijateljice?

Koautorice serije su Sally Wainwright i bivša inspektorica Diane Taylor, koja je nekoć radila u ekipi za teške zločine manchesterske policije, zbog čega je "Scott & Bailey" iskrena, snažna i zabavna kriminalistička serija.

1. epizoda

Detektivka Rachel Bailey iz manchesterske policije ljutita je jer ju je oženjeni ljubavnik, odvjetnik Nick Savage, nogirao. Pridružuje se kolegici Janet Scott u ekipi za teške zločine te istražuje ubojstvo trudne mlade Turkinje Emel Yilmatz zamaskirano u samoubojstvo. Detektivke ubrzo saznaju da ju je ubila ljubavnica njezina muža. Janet se obraća stari prijatelj Geoff i moli je da ponovno otvori slučaj koji je stavljen na čekanje, a koji se tiče njezine školske prijateljice Veronice. Strahujući od vlastite proslave godišnjice braka, ona se baca na taj slučaj i počinje vjerovati da je Veronicu ubio serijski ubojica.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...