Prošlo je dva tjedna od senzacionalne pobjede četvrtoligaša Bradforda protiv Aston Ville u prvom polufinalnom susretu Capital One kupa, bivšeg Carling ili League kupa. Srećom po Villu, polufinala ovog natjecanja igraju se na dva susreta pa momčad iz Birminghama još stigne popraviti dojam i proći u finale.

Villa igra katastrofalno ove sezone i jedan je od najjačih kandidata za relegaciju. Nakon niza neugodnih poraza Villa je u prošlom kolu odigrala nešto bolju partiju i bila nadomak pobjedi u derbiju birminghamskog okruga protiv WBA-a, no prokockali su dva gola prednosti i uzeli samo bod. Da su pobijedili u tom za njih važnom susretu, mogli bi razgovarati o povratku Aston Ville među žive, no ponovo su pokazali slabost.

Bradford
je u prvome meču pokazao zrelost, čvrstinu, ozbiljnost i veliki motiv, a ako ponovo odigraju na pravoj razini iz prvog susreta, mogli bi izdržati napade Aston Ville i senzacionalno se plasirati u finale. Može li mali Bradford obraniti prednost iz prvog susreta i izbaciti dvadeset puta skupljeg i vrijednijeg protivnika, pogledajte na kanalu Arena 1.