Ždrijeb je odlučio da se nogometaši Reala i Valencie moraju bolje upoznati - u tjedan dana odigrat će čak tri međusobna susreta - dva u kupu i jedan u prvenstvu. Prvi čin ove tročinke već je odigran - prvi kup susret Real je dobio rezultatom 2-0 u utakmici u kojoj su i jedni i drugi promašili dosta izglednih prilika. Kad bi igrače Valencie priupitali u kojem od ova tri susreta protiv Reala žele pobjedu, vjerojatno bi izabrali upravo prvenstveni jer do osvajanja kupa je dalek put, a u Primeri im valja skupljati bodove i dohvatiti četvrto mjesto na tablici.

Madriđani su, kako je poznato, odustali od Primere, no to ne znači da povremeno nisu kadri odigrati pravi meč. Bit će zanimljivo vidjeti reakciju Modrića, Ronalda i ostalih u ovom susretu - hoće li se ponijeti sportski i dati sve od sebe ili će štedjeti snage za uzvrat u kupu koji će uslijediti idućeg tjedna.

Luka je u prvom susretu protiv Valencie promašio jednu odličnu šansu, no sve u svemu, odigrao je dobro, a Mourinho je bio zadovoljan. Hoće li portugalski taktičar i u ovom susretu dati Luki priliku od prve minute, pogledajte na kanalu SK Prime ili putem PPV usluge.