Navigation Content

Nadomak Salinasu

Nadomak Salinasu

Almost Salinas

Priča o čovjeku koji pokušava preboljeti greške iz prošlosti...

INFO

RedateljTerry Green

GlumciJohn Mahoney, Linda Emond, Lindsay Crouse, Virginia Madsen, Ian Gomez

Sažetak

Smještena u malenom kalifornijskom gradiću imenom Cholame, Allie's Diner je zalogajnica u kojoj svi namjernici mogu naći dobru hranu i potreban odmor. Vlasnik Max Harris (John Mahoney), još uvijek pati za suprugom Allie (Lindsay Crouse) koja ga je napustila prije mnogo godina.

Uz pomoć kuhara i prijatelja Mannyja (Ian Gomez), glavne konobarice Clare (Virginia Madsen) i starog Zeldera (Nathan Davis) Max odluči renovirati oronulu benzinsku postaju, kako bi vrijeme prikratio na još jedan način.

Upravo tada u gradić dolazi Nina Ellington (Linda Emond), spisateljica iz velikoga grada, u potrazi za promjenama u svom životu.

John Mahoney je sjajan kao neutješni Max, a poseban sjaj filmu daje odličan nastup Virginije Madsen koja je par godina kasnije u 'Stranputici' ostvarila ulogu života, ali i u ovom filmu pokazuje svu raskoš svog talenta.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...