Kiksevi Juventusa učinili su borbu za scudetto ponovo zanimljivom - u zadnja dva kola lider Serie A izgubio je pet bodova pa mu se Lazio primaknuo na samo tri boda zaostatka. Teško da je itko u Rimu na početku ove sezone mogao sanjati da će Lazio u drugome dijelu sezone biti u igri za sam vrh tablice, no momčad koju vodi Vladimir Petković više nikome nije iznenađenje jer tijekom cijele sezone pružaju konstantno dobre igre i ide im odlično na tri fronta - drugi su u Serie A, ušli su u polufinale kupa, a plasirali su se i u drugu fazu Europske lige.

Lazio je trenutno u  najboljoj formi od svih talijanskih klubova - iza sebe imaju petnaestak utakmica bez poraza, a zadnji put su izgubili od Catanie početkom studenog. Studeni i Catania važni su i za Palermo - zadnja pobjeda Sicilijanaca zbila se krajem studenog upravo protiv Catanie. Loša forma dovela je Palermo do zone ispadanja i perspektive u nastavku sezone im nisu baš svijetle.

Momčad Palerma i dalje posjeduje solidnu kvalitetu koja će kad-tad morati izaći na vidjelo, no protiv Lazia neće imati puno šansi. Može li Palermo barem do boda, pogledajte na kanalu Arena 3 ili putem PPV usluge.