Navigation Content

Moja je maćeha izvanzemaljac

Moja je maćeha izvanzemaljac

My Stepmother Is an Alien

Seksepilna izvanzemaljka, milijunima svjetlosnih godina udaljena od svog doma, na Zemlji pronalazi supruga, pokćerku i psa. Kad otkrije i sve užitke seksa, odluči ostati i duže od planiranog!

INFO

RedateljRichard Benjamin

GlumciDan Aykroyd, Kim Basinger, Jon Lovitz, Alyson Hannigan, Joseph Maher, Seth Green

Sažetak

Steven Millis (Dan Aykroyd), udovac i ekscentrični naučnik, greškom odašilje snažan snop energije u drugu galaksiju. Kao odgovor na njegov potez, na Zemlju stiže izvanzemaljka (Kim Basinger) koja preuzima oblik prekrasne žene.

Ljudske navike i pravila njoj su potpuno nepoznati pa već pri dolasku odluta na tulum gdje gricka opuške cigareta! Iako je njezin jedini zadatak na Zemlji uvjeriti Stevena da nastavi sa svojim eksperimentima, ona se zaljubljuje u njega i zavoli njegovu kćer.


Simpatično, zabavno i vrlo smiješno, epiteti su koji odlično opisuju ovu fantastičnu komediju, no osim klasičnog žanrovskog svrstavanja filma, ne smijemo zaboraviti na glavne protagoniste, savršen glumački par koji čini ovaj film prvoklasnim i jedinstvenim ostvarenjem: jedna od najljepših i najpoželjnijih žena 80-tih godina, Kim Basinger ('Batman', '8 mile', 'L.A. povjerljivo') i jedan od najvećih komičara 80-tih, nazaboravni Dan Aykroyd ('Conheads', 'Istrebljivači duhova','Spies Like Us')!
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...