Navigation Content

Okrutan i netipičan

Okrutan i netipičan

Watchtower

Brat i sestra sele u Oregon gdje se ubrzo sprijateljuju sa strancem magično privlačne osobnosti...

INFO

RedateljGeorge Mihalka

GlumciTom Berenger, Rachel Hayward, Tygh Runyan, Elizabeth Carol Savenkoff, Eli Gabay

Sažetak

Stranac (Tom Berenger) dolazi u malo ribarsko mjesto Oregon. Upoznaje se s Kate (Rachel Hayward) i Mikeom (Tygh Runyan), bratom i sestrom. Predstavlja se kao Adam Turrell, profesor koji se veseli životu u svjetioniku i radu na svom romanu.

Adam je Kate vrlo zanimljiv, ali ona ostaje oprezna, dok je njezin problematični brat sretan što ima društvo u svjetioniku, u kojem i on nevoljko živi i radi kako bi izbjegao zatvorsku kaznu.

Kad Mike postane sumnjičav prema 'profesoru', Kate pretpostavi da on izmišlja priče o Adamovim nasilnim istupima i čudnom ponašanju i odbija vjerovati da ljubazni čovjek u kojeg se zaljubljuje skriva nasilničku narav. Kad Mike nestane, ona shvaća da sve upućuje na to da Adam nije onakav kakvim se predstavlja.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...