Navigation Content

Žalgiris - CSKA

Najava

Žalgiris - CSKA

Sažetak

U drugoj fazi košarkaške Eurolige odigrana su već tri kola i situacija u skupinama se polako kristalizira - jače momčadi pobjeđuju, a slabije gube. U skupini E vodeće pozicije drže Real i CSKA koji su dobili sva tri meča, dva njemačka kluba, Alba i Bamberg, su na dnu tablice s po tri poraza, a preostala četvorka borit će se za druga dva mjesta koja vode u četvrtfinale. Među momčadima koje se nadaju eliminacijskoj fazi natjecanja je i Žalgiris koji je prvu fazu natjecanja odigrao odlično, no u drugoj fazi ima problema - što i ne čudi jer je konkurencija bitno jača.

U četvrtom kolu Žalgiris dočekuje moskovski CSKA, a njihov dvoboj obnovit će rivalstvo staro puno godina, još iz vremena SSSR-a. Ponos Litve Žalgiris vodio je velike bitke s ljubimcem sovjetskog režima CSKA-om, a rivalski odnos između ova dva kluba trenutno nije ništa manji nego prije nekih tridesetak godina - iz perspektive navijača čak je i žešći.

Žalgirisu treba ova pobjeda, a CSKA je u komotnoj situaciji - hoće li presuditi jača motivacija domaćih, pogledajte na kanalu SK Prime.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...