Navigation Content

Najbolja noć

Najbolja noć

The Greatest

Pierce Brosnan i Susan Sarandon u priči o supružnicima koji pokušavaju prebroditi tragičnu smrt sina vezujući se za djevojku koja nosi njegovo dijete

INFO

RedateljShana Feste

GlumciPierce Brosnan, Susan Sarandon, Carey Mulligan, Aaron Johnson, Johnny Simmons, Kevin Hagan

Sažetak

Nakon što im, prilikom večernjeg izlaska, sin Bennett izgubi život u prometnoj nesreći, očajni roditelji, Allen (Pierce Brosnan) i Grace (Susan Sarandon), izgube smisao života.

Jednoga dana na vrata im zakuca Rose (Carey Mulligan), djevojka koja je trudna s njihovim preminulim sinom. Oni se povežu s njom, osobito Allen, dok se Grace upozna s vozačem kamiona koji je naletio na sinov automobil, želeći saznati nešto o posljednjim trenucima njegova života.

Postoji još jedna osoba koja jako pati u ovoj situaciji, a to je Bennettov mlađi brat Ryan (Johnny Simmons), koji žali što se nije oprostio s voljenim bratom. Pogoršao se i odnos između Allena i Grace, a sve će kulminirati kada Allen zbog stresa doživi srčani udar.

Problemi su veliki, a Roseina trudnoća napreduje...

Američka drama "The Greatest" solidan je film o supružnicima koji pokušavaju prebroditi tragičnu smrt sina vezujući se za djevojku koja nosi njegovo dijete. Premda se radi o temi koja je mnogo puta bila podloga filmske priče (Sve o mojoj majci ili Sinova soba), "The Greatest" je iznosi na originalan način, usredotočujući se na odnos supružnika te njihov odnos prema nerođenom djetetu.

Odličnih glumačkih interpretacija, osobito su sjajni kao bračni par holivudski veterani S. Sarandon i P. Brosnan, dobro iznijansiranih odnosa među likovima i dobro oslikanih emocija, film pruža optimističan pogled na život i pronalazi nadu u bolje.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...