Prije nekih desetak dana hrabri West Ham je držao Man United na konopcima i bio minutu udaljen od velike pobjede u FA Cupu, no u sudačkoj nadoknadi ukazao se Van Persie i još jednom ove sezone spasio Fergusona. Kako je na Otoku pravilo da se neriješena utakmica ponavlja na terenu gosta, West Hamovci ove srijede putuju na Old Trafford.

Ferguson vjerojatno neće ponoviti grešku iz prvog meča i na teren poslati momčad bez svojih glavnih igrača te dati priliku mladcima tipa Buttner. FA Cup je najcjenjeniji engleski kup, a škotski trener ima ambicije ove sezone uzeti dvostruku krunu - osvajanje dvadesetog naslova prvaka Premier lige im je već na vidiku, a što će biti s FA Cupom, vidjet ćemo uskoro.

West Ham dosta slabo igra na gostovanjima i može se reći da su domaćinska momčad, no na legendarnom Old Traffordu svaki igrač može naći inspiraciju. U prvom susretu United je potcijenio Hamerse i malo je nedostajalo da budu kažnjeni. Hoće li Van Persie i društvo rutinski odraditi West Ham ili će se i ova utakmica zakomplicirati, pogledajte na kanalu SportKlub+.