Ovoga tjedna odigrat će se zadnji četrvtfinalni dvoboji talijanskog nogometnog kupa nakon kojih ćemo znati imena svih polufinalista. U poluzavršnicu Coppa Italie već su se plasirali Juventus i Lazio, a druga dva iznjedrit će parovi Inter - Bologna i Fiorentina - Roma.

Inter jest favorit protiv Bologne i većina ljudi stavila bi novce na milansku momčad, između ostalog i zbog toga jer se susret igra na Meazzi, no Bolonjezi bi se mogli pokazati kao vrlo tvrd orah za Interovce. Zadnji put kad je Bologna gostovala kod Intera slavila je pobjedu od 3-0, a i ove sezone ima motiva revanširati se Interu jer su ih crno-plavi u prvom ovosezonskom susretu dobili s 3-1.

Koliko je Bologna opasna Interu najbolje mogu objasniti Napolitanci koje su Bolonjezi prvo pobijedili u prvenstvu, a par dana kasnije izbacili ih i iz kupa - obje utakmice Bologna je dobila u gostima.

Za Bolognu bi prolazak u polufinale kupa bio veliki uspjeh i sigurno će dati sve od sebe da taj cilj i ostvare, a hoće li i uspjeti, pogledajte na kanalu SportKlub.