Navigation Content

Divlji Wales

Divlji Wales

Wild Wales

Pridružite se stručnjaku za divlji svijet na njegovoj fantastičnoj avanturi kroz spektakularne krajolike i divljinu Walesa!

INFO

Sažetak

Biolog Iolo Williams kreće u pustolovinu Walesom i njegovim spektakularno lijepim krajolicima. Malo je mjesta na svijetu gdje se čovjek može spustiti sa visokih i kršnih planina, prevaliti duboke močvare i zaći u predivne šume ispresijecane bistrim potocima i rijekama te izaći na veličanstvenu obalu oceana, a sve to za samo nekoliko sati.

U svakoj epizodi upoznat ćemo jedan dio Walesa, počevši od juga, preko centralnog dijela te na kraju, njegov brdoviti sjeverozapad. U prelijepim krajolicima južnog i zapadnog Walesa, Iolo kreće u svoju avanturu u Pembrokeshireu, gdje će se uspjeti približiti jelenima, tuljanima, pa čak i rijetkoj crvenoj vjeverici.

U Brecon Beaconsu otkriva impresivne vodopade, tajanstvene špilje koje naseljavaju šišmiši, a tu su i sokolovi, jastrebovi i druge fascinantne ptice.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...