Prošlosezonski osvajač španjolskog nogometnog kupa, Barcelona, u osmini finala igra protiv Cordobe, solidnog drugoligaša. U prvom susretu u Andaluziji Barca je bila milostiva i zabila je samo dva gola domaćima, a oba puta egzekutor je bio Leo Messi. U tom susretu Vilanova je dao priliku čak petorici mladih igrača iz omladinskog pogona, što je, uz požrtvovnu obranu Cordobe, vjerojatni razlog nešto manjoj pobjedi Barcelone. I u uzvratu na veličanstvenom Camp Nou Barcin trener će sigurno dati priliku kojemu mlađem igraču da se iskaže, no Leo Messi će vjerojatno opet biti u sastavu jer njemu ne trebaju ekstra dani odmora.

Tribine Camp Noua će prilikom izlaska igrača na teren bučno pozdraviti obje momčadi, no ovacije će biti usmjerene prema Leu Messiu koji je prije par dana po četvrti put za redom dobio nagradu za najboljeg igrača godine, što do sad nikome nije uspjelo. Takve okolnosti mogle bi inspirirati Messia da nam opet pokloni kakvu nogometnu čaroliju i ponovo izvede kakav potez za pamćenje!

Barcelonu protiv Cordobe pogledajte na kanalu Arena 1, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa match.tportal.hr