Navigation Content
Nepoznati

Anonymous

Smještena u političko zmijsko leglo Engleske u doba Elizabete I., drama 'Nepoznati' razmatra pitanje koje je stoljećima intrigiralo akademike i briljantne umove… Tko je autor drama pripisivanih Williamu Shakespeareu?

INFO

RedateljRoland Emmerich

GlumciRhys Ifans, Vanessa Redgrave, Joely Richardson, David Thewlis, Xavier Samuel

Sažetak

Smještena u političko zmijsko leglo Engleske u doba Elizabete I., drama 'Nepoznati' razmatra pitanje koje je stoljećima intrigiralo akademike i briljantne umove od Marka Twaina i Charlesa Dickensa do Henryja Jamesa i Sigmunda Freuda: tko je autor drama pripisivanih Williamu Shakespeareu?

O tome su raspravljali stručnjaci, pisale su se knjige, a znanstvenici su posvetili živote štiteći ili opovrgavajući teorije o autorstvu najslavnijih djela engleske književnosti.

Film 'Nepoznati' nudi jedan mogući odgovor, usredotočujući se na vrijeme kad su melodramatično-pustolovne političke intrige, nedopuštene romanse na kraljevskom dvoru i spletke pohlepnih plemića gladnih moći prijestolja bile raskrinkane na najneočekivanijemu mjestu: londonskoj pozornici.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...