Navigation Content

Divlji u srcu

Divlji u srcu

Wild at Heart

Četvrta sezona popularne britanske serije o engleskom veterinaru koji se s obitelji skrasio u Africi

INFO

GlumciStephen Tompkinson, Deon Stewardson, Nomsa Xaba, Thapelo Mokoena, Hayley Mills, Lucy-Jo Hudson, Luke Ward-Wilkinson, Dawn Steele, Olivia Scott-Taylor

Sažetak

Kad je Danny Trevanion (Stephen Tompkinson), engleski veterinar, nezadovoljan životom i opterećen problemima, krenuo s obitelji na odmor u Afriku i, zaljubivši se u nju, ondje i ostao, nije ni sanjao kolike će muke, radosti i tragedije doživjeti i proživjeti.

Skrasio se na farmi 'Leopardova jazbina' ekscentričnog Afrikanera Du Plessissa (Deon Stewardson), prvo kao mjesni veterinar, a zatim se, potaknut ambicioznom ženom, upušta i u stvaranje rezervata, čime se uključuje u turističku ponudu.

Život mu dodatno otežava troje djece koja prolaze razne oblike puberteta, kao i sukobi s mrzovoljnim Du Plessissom, zajedljivom punicom, podmuklim konkurentima sa susjednog rezervata Mara, te s ćudljivom prirodom i životinjama.

Sve to gledali smo u prve tri sezone serije 'Divlji u srcu' koja se nastavlja s novih deset epizoda četvrte sezone.

Već prva epizoda četvrte sezone počinje burno. Obudovjeli Danny Trevanion bori se da zadrži obitelj i posao nakon tragične smrti žene. Čeka ga i pravna bitka za skrbništvo nad posinkom Evanom kojega njegov otac želi vratiti u Englesku. Dannyjeva kći Rosie suočava se s teškim odlukama o svojoj budućnosti veterinarke i životu sa zaručnikom Maxom.

U 4. sezoni upoznajemo i nove likove; veterinarku Alice Collins koja stiže s kćeri Charlotte i koju će Danny angažirati kao svoju pomoćnicu.

Stiže i Georgina koju je u Afriku poslala sestra Caroline (Dannyjeva punica) kako bi obuzdala Du Plessissa. Ali Georgina je ohola, puna prezira za sve afričko i od samog početka arogantna s Du Plessissom.

Susjedni životinjski rezervat Maru kupuje uspješna poslovna žena Vanessa. Ona Mari kani vratiti stari sjaj, ali kad baci oko na Dannyja, nailazi na jaku suparnicu.

Sve to odvija se u prekrasnim afričkim pejzažima koji su i najveća draž te serije. Producent Nick Goding kaže: 'U četvrtu smo sezonu unijeli novu dozu napetosti scenama sa životinjama, pa glumci plivaju s nilskim konjima, bore se protiv lavova, napadaju ih slonovi i općenito se bore da ne postanu plijen afričkih grabežljivaca.'
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...