Navigation Content

Priča o dupinu

Priča o dupinu

Dolphin Tale

Priča o prijateljstvu između dječaka i dupina koji je izgubio rep zbog ribarske mreže...

INFO

RedateljCharles Martin Smith

GlumciMorgan Freeman, Ashley Judd, Harry Connick Jr., Nathan Gamble, Kris Kristofferson

Sažetak

Inspiriran čudesnom istinitom pričom, 'Priča o dupinu' obiteljski je film o Winter, mladoj ženki dupina koja je izgubila rep u zamci za rakove, i Sawyeru, introvertiranom 11-godišnjaku koji se s njom sprijatelji.

Kad prvi put susretne spašenog dupina u akvariju 'Clearwater Marine', rehabilitacijskom centru gdje ona živi, Sawyer (Nathan Gamble) podigne svoje prijatelje i obitelj na noge kako bi spasili Winter i uvjerili pionirskog liječnika (oskarovac Morgan Freeman) da stvori jedinstvenu protezu koja bi dupinu vratila sposobnost plivanja.

Ovu inspirativnu obiteljsku dramu producenata 'Priče o prvaku' režirao je glumac i redatelj Charles Martin Smith ('Never Cry Wolf'), a u njoj se još pojavljuju: Harry Connick Jr. kao morski biolog koji spasi dupina, Ashley Judd kao dječakova majka i Winter, ženka dupina koja glumi samu sebe!

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...