Navigation Content

Adele: Koncert u Royal Albert Hallu

Adele: Koncert u Royal Albert Hallu

Adele Live at the Royal Albert Hall

Snimka koncertne izvedbe pop/soul senzacije i dobitnice Grammyja Adele u Royal Albert Hallu u Londonu

INFO

Sažetak

Godine 2011., 22. rujna  Adele je nastupila u Royal Albert Hallu u Londonu. Bilo je to ostvarenje njezina sna i vrhunac rekordne godine u prodaji albuma '21'.

Unatoč kratkoj stanci zbog operacije glasnica, Adele se vratila na dodjeli nagrada 'Grammy' 2012. gdje je dobila ni manje ni više nego šest nagrada, uključujući onu za pjesmu godine za 'Rolling in the Deep' i album godine za '21'.

Svaka pjesma koju je objavila s tog albuma popela se na 1. mjesto američkih ljestvica, dok ona predvodi najnoviju skupinu britanskih glazbenika koji osvajaju Ameriku. Doživjela je jednak uspjeh kod kuće, osvojivši pet nagrada 'Brit', uključujući one za najbolju britansku solo pjevačicu i najbolji britanski album. '21' se prodao u više od četiri milijuna primjeraka u Velikoj Britaniji, pretekavši 'Dark Side of the Moon' Pink Floyda i 'Bad' Michaela Jacksona, te postao 7. najbolje prodavani album u državi.

Ovaj koncert u režiji Paula Dugdalea donosi kolekciju hitova s njezinih albuma '19' i '21'.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...