Prvi susret engleske nogometne lige u 2013. godini igra se na The Hawthornsu gdje se sastaju domaći West Bromwich Albion i Fulham. Prvi dio sezone WBA je odigrao odlično i nakon 20 odigranih kola sjedi na visokom sedmom mjestu na tablici i ima samo tri boda manje od četvrtog Tottenhama. West Brom će teško zadržati ovako visoku poziciju na tablici i u drugom dijelu sezone, no odličnu jesen više im nitko ne može oduzeti. Momčad iz predgrađa Birminghama etablirala se zadnjih sezona kao jaka momčad sredine tablice i definitivno su postali najbolji klub birminghamskog okruga. No, jednu stvar WBA nije uspio napraviti u zadnje dvije kalendarske godine - pobijediti Fulham.

Momčad sa Craven Cottagea ne igra dobro i teško da će ponoviti prošlosezonsko deveto mjesto Premier lige. Fulham se u ovome trenutku nalazi bliže zoni ispadanja nego gornjoj polovini tablice, a osim toga, forma mu je u padu, čemu svjedoče recentni rezultati - u zadnja četiri susreta uzeli su samo bod.

Mladen Petrić će po prvi put u svojoj karijeri odigrati službeni meč na prvi dan nove godine, pa možda i zabije prvi novogodišnji prvoligaški gol ne samo na Otoku, već i u Europi! WBA protiv Fulhama pogledajte na kanalu SportKlub.