Zadnji ovogodišnji susret Premier lige odigrat će na Loftus Roadu Queens Park Rangers i Liverpool. Rendžeri kraljičina parka su u zadnjih mjesec dana, odnosno otkad ih je preuzeo 'prljavi' Harry Redknapp, donekle popravili formu i sakupili ponešto bodova, no nedovoljno da se pomaknu prema sigurnoj zoni. QPR i dalje tavori na dnu tablice, a njihov zaostatak za zonom spasa iznosi šest bodova - i puno i dostižno.

U 20. kolu QPR dočekuje Liverpool koji je vrlo pobjediv protivnik, što je zorno demonstrirao Stoke prije par dana. Redsi nikako da ustale formu - dobiju par utakmica pa sve kompromitiraju nekim nepotrebnim porazom. Menadžer Liverpoola Rodgers je prije nekog vremena izjavio da se Liverpool nije odrekao borbe za četvrtu poziciju na tablici, no osam bodova zaostatka i nestalna forma Redsa čine se kao preveliki izazov za momčad Liverpoola.Najveća opasnost po Liverpool u ovom susretu bit će marokanski dribler Adel Taarabt, čovjek sjajne tehnike i neukrotivoga karaktera - jedan od onih kojima se lopta 'lijepi za nogu' i kojeg zaista vrijedi pogledati.

QPR se bori za ostanak u ligi, Liverpool se bori za 'Europu', a tko će imati više sreće, pogledajte na kanalu SportKlub.