Navigation Content

Svemirci s gornjega kata

Svemirci s gornjega kata

Aliens in the Attic

Svemirci su već među nama. Na tavanu su

INFO

RedateljJohn Schultz

GlumciAustin Butler, Ashley Tisdale, Kevin Nealon, Robert Hoffman, Carter Jenkins, Doris Roberts, Andy Richter

Sažetak

Stuart Pearson (Kevin Nealon) poveo je svoju širu obitelj na ljetne praznike u Creek Landing Michigan. U iznajmljenoj staroj kolibi uz jezero nadaju se ugodnim i opuštenim danima daleko od obaveza.

No, televizijski signal prilično je slab pa Stuartov sin Tom (Carter Jenkins), arogantni dečko njegove sestre Ricky (Robert Hoffman) i rođak Jake (Austin Butler) odluče srediti problem. Na krovu vide potpuno uništenu satelitsku antenu i vrlo brzo shvate da na tavanu žive četiri izvanzemaljca koji još k tome i pripremaju invaziju na naš planet.


Duhovitu obiteljsku komediju, u duhu SF komedija 80-ih poput 'Gooniesa' ili 'Gremlina', predvode mlada glumačka imena Austin Butler, Ashley Tisdale, Robert Hoffman i Carter Jenkins, koji su bez ikakvih problema odradili svoje role.

No, tu su i iskusni televizijski glumci Doris Roberts, poznatija kao Raymondova majka iz humoristične serije 'Svi vole Raymonda', te Kevin Nealon i Andy Richter, koji će vašoj obitelji pružiti sat i pol smijeha i zabave.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...