Navigation Content

Putovanje u središte Zemlje

Putovanje u središte Zemlje

Journey to the Center of the World

Trevor kreće u potragu za odgovorom što se dogodilo njegovom nestalom bratu, znanstveniku, te zajedno s nećakom i planinskim vodičem otkriva fantastični i opasni novi svijet u središtu zemlje!

INFO

GlumciBrendan Fraser, Seth Meyers, Josh Hutcherson, Anita Briem, Jean Michel Pare, Jane Wheeler

Sažetak

Profesor Trevor Anderson (Brendan Fraser) brinut će o svom nećaku Seanu (Josh Hutcherson) desetak dana dok njegova majka Elizabeth (Jane Wheeler) priprema selidbu za Kanadu.

Daje mu kutiju koja je pripadala njezinom nestalom bratu Maxu u kojoj su bilješke o njegovom posljednjem putovanju. Trevor odluči slijediti trag i s Maxom odlazi na Island gdje se sastaju s vodičem Hannahom Asgeirsson (Anita Briem).

Dok se penju po planini, zatekne ih oluja i nađu sklonište u spilji. Tražeći izlaz iz nje, upadnu u rupu i otkriju izgubljeni svijet u središtu Zemlje.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...