Prva tri polufinalista engleskog nogometnog Capital One kupa već su poznata - to su Aston Villa, Bradford i Swansea, a četvrtog polufinalistu iznjedrit će četvrtfinalni par Leeds - Chelsea. U nekim drugim okolnostima ne bi bilo nikakve dvojbe oko favorita ovog susreta, no Chelsea se nalazi u silaznoj putanji forme, što je potvrdio poraz u finalu Svjetskog klupskog nogometnog prvenstva od Corinthiansa. Uz to, instaliranje Beniteza na klupu Chlesea izazvalo je revolt i na tribinama i u svlačionici Londončana, a u takvim okolnostima neočekivani porazi nisu rijetkost.

Na putu do četvrtfinala Leeds je izbacio dva prvoligaša - Everton i Southampton i definitvno se čine sposobni odigrati jednu dobru utakmicu protiv renomiranog protivnika. U dresu Leedsa odlične partije ove sezone pruža Argentinac talijanskih korijena Luciano Becchio koji je već zabio 15 golova, od čega dva u kupu, a na njega će obrana Plavih morati posebno paziti.

Prije tjedan dana mali Bradford je izbacio veliki Arsenal i ušao u polufinale Capital One kupa - može li Leeds ponoviti taj scenarij, pogledajte na kanalu Arena 3 ili putem PPV usluge.