Navigation Content

Zgodni Harry

Zgodni Harry

Handsome Harry

Bivši marinac mora ispuniti posljednju želju umirućega kolege kojem je obećao da će razriješiti jedan tragičan događaj iz prošlosti

INFO

RedateljBette Gordon

GlumciSteve Buscemi, Aidan Quinn, John Savage, Jamey Sheridan

Sažetak

Zovu ga 'Zgodni' Harry Sweeney (Jamey Sheridan). Sa svoje 52 godine ovaj vijetnamski veteran zadržao je svoj čvrst i dobar izgled. Svi ga vole, električar je po zanimanju, voli pjevati, no iz nekih razloga ne dopušta ljudima da mu se previše približe.

Razveden već dulje vrijeme, ima sina kojeg rijetko viđa i, iako već dugo flertuje sa konobaricom iz restorana u kojem svakodnevno ruča, čini se kako mu je suđeno da ostane sam.

Jednog dana, Harry dobiva poziv od svojeg bivšeg kolege iz mornarice, Toma Kellyja (Steve Buscemi), kojega nije vidio 30 godina. Na samrtnoj postelji, prestrašen kako će ići u pakao, Tom uvjerava Harryja da u njegovo ime zatraži oprost od bivšeg suborca kojeg su izdali prije mnogo godina, Davida Kagana (Campbell Scott).

U početku Harry ne želi imati ništa s Tomom, Kaganom ili bilo kojim pripadnikom njegove mračne prošlosti. No, osjećaj krivnje i sjećanja počinju imati tajanstveni utjecaj na Harryja te on ipak popušta. Kako se suočava s bivšim kolegama također umiješanima u davni zločin, promatrat će kako se svaki od njih nosio s vlastitim osjećajem krivnje.

Peter Rheems (John Savage) skriva se iza lažnog morala i financijskog uspjeha. Intelektualac Porter (Aidan Quinn) se distancirao od nasilnih djela svoje prošlosti u vojsci. Gephardt (Titus Welliver) se okrenuo Isusu. Iako je prošlo mnogo godina, ni jedan od njih nije zaista pronašao svoj mir.

Harryju se u glavi stalno izmjenjuje nekoliko pitanja: što se doista dogodilo te noći prije trideset godina te kako je ova tragedija oblikovala njegov život? Hoće li nakon što se suoči s Davidom moći napokon početi zaista normalno živjeti?
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...