Vodeći sastav Serie A, Juventus, u 17. kolu dočekuje Atalantu. Juventus drži prvu poziciju na tablici sa četiri boda prednosti ispred Intera i pet ispred Napolija, no iako na prvi pogled ima lijepu prednost, momčad iz Torina ove sezone nije dominantna kao lani. U prošlom kolu Juve je teškom mukom pobijedio Palermo, a par dana prije je vrlo sretno pobijedio Shakhtar u LP i osigurao drugi krug. Juve je u dosadašnjem dijelu sezone ispunio sve zadane ciljeve, no imao je i puno sreće, a to je faktor koji bi mu u jednom trenutku ove sezone mogao okrenuti leđa...

Ove nedjelje Juventini dočekuju Atalantu, momčad koja svoje najbolje partije pruža na domaćem travnjaku, dok je u gostima puno skromnija. U prošlom kolu Atalanta je dobila Parmu i učvrstila se u sredini tablice koja joj realno i pripada, no momčad iz Bergama sposobna je povremeno odigrati odličnu utakmicu, a i čini se da su osobito motivirani u susretima protiv najjačih sastava Serie A - ove sezone već su dobili Milan, Inter i Napoli.

Hoće li Juve stići do još jedne rutinske pobjede ili će im Atalanta zagorčati život, pogledajte na kanalu Arena 3 ili putem PPV usluge.