Derbi 18. kola francuske nogometne lige igra se u nedjelju navečer na Parku prinčeva, a sastaju se PSG i prvoplasirani Lyon. Parižani su se nakon relativno slabog studenog vratili pobjedama i ponovo izgledaju kao jaki kandidat za naslov Ligue 1. Dobra serija PSG-a je krenula pobjedom protiv Porta u LP kojom su Parižani uzeli prvo mjesto u skupini, a zatim su upisali dvije prvenstvene pobjede za redom; sa po 4-0 isprašili su Eviana i Valenciennes. U ovoj potonjoj pobjedi ponovo je briljirao Ibrahimović upisavši hat-trick - opet se pokazalo da kada je Ibra raspoložen nema obrane koja bi ga zaustavila...

Susret protiv Lyona je izuzetno važan za PSG jer su Lavovi trenutno vodeća momčad lige i s njima će se, kako sada stvari stoje, PSG boriti za nalov. U takvim okolnostima vrlo je važno imati bolji međusobni omjer pa valja očekivati motivirane Parižane željne pobjede. Može li obrana Lyona zaustaviti velikog Ibrahimovića ostaje tek vidjeti, no ako Lovren i društvo budu igrali kao što igraju u zadnje vrijeme, PSG se neće prošetati do pobjede.

Lyon je dobar i neće lako pokleknuti, no u ovom susretu ipak sve ovisi samo o Zlatanu - ako on odluči da je došlo vrijeme za poraz Lyona, nema te sile koja može spasiti Lavove... Sudar na Parku prinčeva pogledajte na kanalu Arena 2 ili putem PPV usluge.