Derbi 16. kola španjolske nogometne lige igra se na Camp Nou gdje velika Barcelona dočekuje zahuktali Atletico Madrid, trenutno drugi najbolji španjolski sastav. Atletičari stižu u Kataloniju osokoljeni gaženjem Deportiva u prošlom kolu - zabili su šest komada sastavu iz La Corune, a sjajni Falcao je zabio pet golova u tom susretu. Kolumbijac je uz to imao i stopostotni učinak - pet puta je tukao i pet puta zabio, pa će Puyol i Pique morati biti na visini zadatka ukoliko žele zaustaviti sjajnog El Tigrea!

Barca je u prošlom kolu stigla do nove pobjede, a Messi do novoga rekorda - Argentinac je srušio rekord u broju postignutih golova u jednoj kalendarskoj godini; golom protiv Betisa stigao je do brojke od 86 golova u 2012. godini, a do kraja godine još stigne i popraviti rekord. S raspoloženim Messijem na čelu Barca se čini nezaustavljivom, a koliki otpor može pružiti Atletico Madrid ostaje nam vidjeti.

Atletičari su odlični ove sezone - u prvih petnaest kola upisali su dvanaest pobjeda i drže pet bodova prednosti ispred trećeg Reala i u svakom lučaju izgledaju kao poštovanja vrijedan protivnik - barem dok u svojim redovima imaju dragulja Falcaoa.

Može li Atletico do iznenađenja na Camp Nou ili će ih Barca rutinski riješiti, pogledajte na kanalu SK Prime ili putem PPV usluge.