Navigation Content
Bratz

Bratz

Uzbudljivi i glamurozni životi Cloe, Sashe, Yasmin i Jade, tinejdžerica s velikom strašću za modu

INFO

Sažetak

Serija prati pustolovine četiriju modno osviještenih ljepotica. One su uvijek u trendu i cool, a zovu se Cloe, Sasha, Yasmin i Jade.

Ove su šminkerice pokrenule vlastiti tinejdžerski magazin koji je stekao veliku popularnost kod vršnjaka. Za njih nema predaha, jer njihove priče moraju biti uzbudljivije i glamuroznije od onih u časopisu 'Your Thing', njihovom najvećem suparniku.

Što odjenuti za školsku čagu, kako biti lijepa, hoće li me zamijetiti najslađi dečko u kvartu – samo su neke od vrućih tema u magazinu 'Bratz'.

A kako je nastao ovaj teen časopis?

Jade je, naime, netko smjestio otkaz. Iako je sretna što je otišla od Burdine Maxwell, zločeste urednice časopisa 'Your Thing', otkaz je ipak utjecao na njezino samopouzdanje. No, ubrzo se pokazalo da je taj bolan događaj zapravo blagoslov, jer je Jade odlučila pokrenuti vlastiti časopis 'Bratz'. I tako je započelo suparništvo dvaju časopisa!

Bratz djevojke znaju da 'ako si iskren prema sebi i drugima, dobra priča na kraju neće pobjeći!'.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...