Navigation Content

Škola života

Škola života

School of Life

Ova škola je zakon!

INFO

RedateljWilliam Dear

GlumciDavid Paymer, Ryan Reynolds, John Astin, Kate Vernon, Andrew Robb, Don Mackay

Sažetak

Profesor povijesti Mr. D (Ryan Reynolds) predani je predavač, a strast prema predmetu koji podučava vidljiva je na svakom školskom satu. Učenici vole novog profesora povijesti, pa Mr. D predstavlja veliku konkurenciju profesoru biologije Mattu Warmeru (David Paymer) na putu osvajanja nagrade najboljeg profesora godine.

Matt očajnički želi poći stopama svog oca, profesora koji je osvajao nagradu 43 puta za redom. Kada Matt sazna tajnu koja bi mogla novog profesora izbaciti iz utrke, čitav gradić Fallbrook naučit će lekciju koja se ne može pronaći u knjigama ili naučiti na predavanjima.


Hvaljena obiteljska komedija o profesoru s tajnom koji se je doselio u malo mjesto, pružit će nam ugodnih 110 minuta pred televizijskim ekranima, te nas nasmijati do suza ali istovremeno i dirnuti. 'Škola života' ni po čemu nije tipični tinejdžerski film, čija radnja je smještena u školu, već vrhunski osmišljen i realiziran televizijski filmski komad.

Bez iznimke, glumci su pružili briljantne role, no ipak je potrebno izdvojiti fantastičnog Davida Paymera i Ryana Reynoldsa, zbog kojeg će mnoga ženska srca početi brže kucati.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...