Navigation Content

Za ljubav slonovima

Za ljubav slonovima

For the Love of Elephants

Priča o snažnim i dubokim vezama slonova siročadi s njihovim čuvarima u rehabilitacijskom centru kod Nairobija u Keniji

INFO

Sažetak

Upoznajte svakodnevicu mladih afričkih slonova koji su ostali siročad i njihovih požrtvovnih čuvara u rehabilitacijskom centru Sheldrick Trust kod Nairobija u Keniji.

Slonićima se bavi i osnivačica centra Daphne Sheldrick i njezina kći Angela, koja upravlja centrom. Vrijednim radom, ljubavlju i posvećenošću, taj stručni tandem i tim njihovih suradnika stvorili su jedinstvenu ljudsko-slonovsku obitelj, u kojoj se slonići potpuno oporavljaju.

Preslatka mala slonica Sities uspješno je preživjela prve dane oporavka nakon dolaska u centar, nakon što su joj majku ubili krivolovci. Mladi slonovi poput nje moraju prebroditi dehidraciju, bolest, traume i otuđenje od roditelja.

Pred čuvarima je težak posao: pomažu slonovima prebroditi njihove probleme kako bi ih uspješno vratili u divljinu. Najveća nagrada je prisan odnos koji uspostavljaju s tim emotivnim i inteligentnim životinjama.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...