Navigation Content
Miris žene

Scent of a Woman

Student kojem je potreban novac zaposli se kao pomoćnik slijepcu, no posao nije ni izbliza tako lagan kako se čini

INFO

Redatelj Martin Brest

Glumci Al Pacino, Chris O'Donnell, James Rebhorn, Philip Seymour Hoffman, Gabrielle Anwar

Sažetak

U New Hampshireu Charlie Simms (Chris O'Donnell) pohađa fakultet Baird, internat za mladiće, koji je poznat po strogim pravilima i skupim školarinama. Pokušavajući zaraditi novac za put kući kako bi proveo božićne praznike s obitelji, naivni Simms prihvaća posao 'dadilje' u obližnjoj kući.

Posao nije baš ono što je očekivao, jer se mora brinuti za antipatičnog, bezobzirnog i slijepog bivšeg pukovnika Franka Sladea (Al Pacino), koji ima svoj način biranja pomoćnika. No, ipak Charlie prihvaća posao zbog sažaljenja. Frank je umirovljeni pukovnik u američkoj vojsci. Osim što je slijep, nemoguće je s njim izaći na kraj, a njegova teška narav odvojila ga je od svih koje voli.

Charlie, nakon svog zaposlenja za Dan zahvalnosti dolazi u tešku situaciju te shvaća kako zarada za Božić s obitelji uopće neće biti laka. Frankova nećakinja je uvjerila Charlieja da njegov zadatak neće biti težak, no nije računala na putovanje u New York, na koje, zbog Frankova inzistiranja, Charlie i on odlaze.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...