Da bi prošao u četvrtfinale španjolskog nogometnog kupa Levante mora u dvije utakmice biti bolji od neugodne Zaragoze. Levantinci su u prošlom kolu imali malih problema - prvu utakmicu su izgubili od niželigaša Melille, no u uzvratu su zaigrali ozbiljno i uspjeli nadoknaditi zaostatak. Levante je prije par dana potvrdio prolazak u eliminacijsku fazu Europske lige odigravši neriješeno s Hannoverom na svom travnjaku - u svom prvom povijesnom europskom nastupu izborili su 'europsko proljeće'! Bravo Levantinci!

Za Zaragozine ovosezonske igre moglo bi se reći - na štitu ili sa štitom - jer su u 16 ovosezonskih utakmica samo jednom remizirali i to baš u prošlom prvenstvenom kolu. Aragoncima je prvi cilj sezone sačuvati prvoligaški status s manje stresa nego prošle sezone, a uspjeh u kupu im je opcionalan, no svakako bi htjeli što duže nastupati u tom prestižnom nogometnom natjecanju.

U svlačionici Levantea vlada sjajna atmosfera generirana velikim uspjesima ovoga maloga kluba, a hoće li se dobro raspoloženje nastaviti i nakon susreta protiv Zaragoze, pogledajte na kanalu Arena 1.