Za prolazak u četvrtfinale španjolskog nogometnog kupa Real iz Madrida igra protiv Celte. Prvi susret igra se u Vigu na stadionu Balaidos gdje će Celta pokušati ostati neporaženom ili barem pružiti što veći otpor renomiranom protivniku. Ako Mourinho bude dosljedan svojim prijašnjim taktikama, protiv Celte će odmoriti kojeg prvotimca, no čak i ako na klupi ostavi Ronalda, Pepea i Alonsa, Celta će im se teško suprotstaviti.

Real je ove sezone već igrao protiv Celte - svladao ju je na Bernabeu s 2-0, no ni Mou ni navijači nisu bili zadovoljni prezentacijom Kraljevskog kluba u tom susretu. U međuvremenu, Real je pronašao formu za što je u lijepoj mjeri zaslužan i naš Luka Modrić - kad Luka igra na defanzivnom veznom i kada je raspoložen, igra Reala je puno brža, kreativnija i ljepša za gledanje! Kako vrijeme prolazi, Modrić sve češće starta u prvih jedanaest Reala, a valja ga očekivati i u Vigu - Luki trebaju takve, nešto opuštenije utakmice u kojima može igrati slobodnije i više prema naprijed.

Hoće li Celta pružiti jak otpor ili će Real pitanje prolaska riješiti već u prvom susretu, pogledajte na kanalu Arena 1.