Navigation Content

Wake Brothers

Wake Brothers

Wake Brothers

Rivalstvo među braćom obično nestane s vremenom, ali u slučaju Phila i Boba Sovena ono je samo raslo

INFO

Sažetak

Dvadesettrogodišnji Phil Soven je najbolji wakeboarder na svijetu i profesionalno se bavi ovim sportom više od polovine svog života. Osim slave, uspjeh mu je donio i brojne sponzorske ugovore, stotine trofeja i odlučnost da nastavi karijeru na valovima. Phil je fokusiran na donošenje pametnih odluka i razumnih poslovnih investicija, ali ga to ipak ne sprečava da pronađe malo vremena i uživa u životu.

I dok je Phil hladnokrvni, staloženi samotnjak, njegov brat Bob je njegova sušta suprotnost. Phil ulaže sve snage da zadrži sportsku karijeru na vrhu dok pokušava pronaći ravnotežu s drugim bitnim stvarima u životu – curama, sponzorima, vodi vlastiti bar, a istovremeno mora izlaziti na kraj s nesnosnim nestašlucima svoga brata.

Robert Soven je luckasti, nepromišljeni mladić koji bi se samo zabavljao i smišljao neke otkačene ideje. Ovom dvadesetogodišnjaku je bitnije da bude omiljen među publikom nego prvi na postolju. Braća zajedno žive u Philovoj luksuznoj vili na privatnom jezeru i njihova momačka 'gajba' je savršeno mjesto za lude tulume s prijateljima i u njoj se sve dešava.

Jedini problem što im roditelji jednostavno ne daju mira i provjeravaju ih svakog dana, a sa životnim stilom braće Soven, nikad se ne zna na što sve njihovi roditelji mogu naići.

U svakoj polusatnoj epizodi moći ćete pratiti dogodovšine iz uzbudljivih života ova dva natjecateljski nastrojena brata. Oni su cimeri i jedan drugom konkurencija i to je otprilike sve što ova dva momka imaju zajedničko.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...