Navigation Content

Snooki & Jwoww

Snooki & Jwoww

Snooki & Jwoww

Snooki i Jwoww najbolje su prijateljice i svjetski poznati fenomen nakon pojavljivanja u hit seriji 'Jersey Shore'!

INFO

GlumciJenni 'Jwoww' Farley, Nicole 'Snooki' Polizzi

Sažetak

Nicole 'Snooki' Polizzi i Jenni 'JWOWW' Farley postale su globalni fenomen nakon pojavljivanja u MTV-jevoj hit-seriji 'Jersey Shore'.

Sada ove najbolje prijateljice otvaraju novo poglavlje u životima i avanturu zvanu 'odrastanje' dokumentirale su u novoj seriji 'Snooki & Jwoww'.

U trenutku kada se odvija ova serija, romansa između Jwoww i njenog dečka Rogera postaje ozbiljna i vrijeme će pokazati u kojem pravcu će se odvijati. A što se Snooki tiče, ona ne samo da se zaručila s dečkom Jionnijem, već je i trudna! Zato su njih dvije odlučile iskoristiti posljednju priliku za uživanje u djevojačkom životu, i to iz sve snage.

Osim ludih zabava i uzbudljivih avantura i suočit će se i s raznim izazovima i dilemama, ali će i naučiti da sve dok je najbolja prijateljica uz tebe, ne postoji prepreka koju ne možete savladati.

U trećoj sezoni dame su već naučile kako uspješno pronaći ravnotežu između obitelji, privatnog života i međusobnog prijateljstva, a da se pritom provode kao nikada do sada. Vidjet ćemo uspone i padove kroz koje prolaze zaručnici - pratiti pripreme za vjenčanje Snooki i Jionnija, dok su Jwoww i Roger morali odgoditi svoje planove i poraditi na vezi u okviru terapije za parove.

Također ćemo imati prilike vidjeti lude izlete djevojaka, posjete njihovih omiljenih cimera iz Shorea, ali i kako brižna mama Snooki odgaja svog jednogodišnjeg sina Lorenza.

Iako su se mnoge stvari promijenile u njihovim životima, neke su ipak ostale iste – prijateljstvo, zabava i, naravno, 'leopard šare'!

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...